Célunk

Legfőbb célunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinken, elérhető áron. Mindig is arra törekedtünk, hogy tanulóink kedvében járjunk ezért próbáljuk az oktatásokat a lehető legrugalmasabban lebonyolítani. Egyik nagyon jó példa erre, hogy iskolánkban a KRESZ tanulásra már e-learning formában is lehetőség van.

A felkészülési időszakban segítjük diákjainkat tankönyvekkel ,tesztekkel, CD-kel, jegyzetekkel, valamint korlátlan mennyiségű számítógépes gyakorlási lehetőséggel is. A közúti elsősegélynyújtási ismeretek, tanfolyamot és vizsgát, melyet a Magyar Vöröskereszt végez, autósiskolánk megszervezi, így tanulóink ezt külön utánajárás nélkül - általában a gyakorlati oktatással párhuzamosan - szintén megszerezhetik.

Tanfolyamainkon lehetőség van kamatmentes részletfizetésre, melynek lényege, hogy a gyakorlati oktatás díját nem kell előre, egy összegben befizetni, hanem a vezetés ideje alatt részletekben, a forgalmi vizsgáig kell törleszteni.

Oktatóink nagy gyakorlattal rendelkező,elismert szakemberek, acélos idegzettel. Választható fiatal, középkorú, nő vagy férfi oktató is. Viszont, minden embernek más az értékítélete. Ezzel tanulóink is így vannak. Ebből fakadhat, hogy ugyanaz az oktató az egyik ember szemében zseniális, míg más szemében kevésbé szimpatikus, ezért a legnagyobb jóakarat mellett is előfordulhat,hogy az oktató és a tanuló nem tud megfelelően együtt dolgozni, ez esetben készséggel biztosítunk másik oktatót.

Kiskunhalasi iroda

Kiskunhalas Jósika u. 1

Jánoshalmi iroda

Jánoshalma Dózsa György u. 77.

Search