Rólunk

Halasi Ati autósiskola, Kiskunhalas
Autósiskolánk 1999. júniusában alakult, a Centrum és a Favorit Autósiskolák egyesülésével

Célunk, hogy emberközpontúan, ügyfeleink igényeihez rugalmasan alkalmazkodva, korrekt áron minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Ehhez hozzájárul műszaki felszereltségünk, valamint szakképzet oktatóink tudása és tapasztalata.

Az elméleti oktatásainkat légkondicionált, jól felszerelt tantermünkben végezzük. A felkészülést segítik a különböző tankönyvektesztkönyvekCD-k, és jegyzetek valamint korlátlan mennyiségű számítógépes gyakorlási lehetőség is.

közúti elsősegélynyújtási ismeretek, tanfolyamot és vizsgát, melyet a Magyar Vöröskereszt végez, autósiskolánk megszervezi, így tanulóink ezt külön utánajárás nélkül - általában a gyakorlati oktatással párhuzamosan - szintén megszerezhetik.

Gyakorlati oktatások esetén minden kategóriában oktatójárművet biztosítunk
.Tanfolyamainkon lehetőség van kamatmentes részletfizetésre, melynek lényege, hogy a gyakorlati oktatás díját nem kell előre, egy összegben befizetni, hanem a vezetés ideje alatt részletekben, a forgalmi vizsgáig kell törleszteni.

A környező helységekben - Soltvadkerten, Kecelen, Tompán, Kunfehértón, Szankon - Kihelyezett tanfolyamokat indítunkJánoshalmán pedig ügyfélfogadó irodánkban és tantermünkben várjuk tanulóinkat.   
Oktatóink nagy gyakorlattal rendelkező,elismert szakemberek, acélos idegzettel. 
Választható fiatal, középkorú, nő vagy férfi oktató is.Minden embernek más az értékítélete. Ezzel tanulóink is így vannak. Ebből fakadhat, hogy ugyanaz az oktató az egyik ember szemében zseniális, míg más szemében kevésbé szimpatikus, ezért a legnagyobb jóakarat mellett is előfordulhat,hogy az oktató és a tanuló nem tud megfelelően együtt dolgozni, ez esetben készséggel biztosítunk másik oktatót.

autósiskola, Kiskunhalas

Kiskunhalasi iroda

Kiskunhalas Jósika u. 1

Jánoshalmi iroda

Jánoshalma Dózsa György u. 77.

Search